About


Mijn naam is Wesley Scheggetman. Negenentwintig jaar en opgegroeid in het mooie Kampen. Samen met mijn vrouw woon ik in een fijn huisje samen met onze twee fluffy katten, in IJsselmuiden.

Inmiddels ben ik al jaren actief als graphic designer maar heb ik besloten om mijn grootste passie, fotografie, voorrang te geven. Ik geloof in connecties. Je maakt ze elke dag, met heel veel mensen. Maar de belangrijkste connectie is die van de liefde. Als je er goed over nadenkt draait eigenlijk alles om de liefde. Het vastleggen van die liefde is waar ik me vol passie voor inzet.

Ik vind het belangrijk dat mensen hun verhaal kunnen vertellen in de foto’s die ik vastleg. Daarom ook Story telling photography. Jullie verhaal is het allerbelangrijkste wanneer ik jullie fotografeer, en ik zal er dan ook alles aan doen om dat verhaal zo mooi mogelijk vast te leggen. Daarom wil ik jullie graag leren kennen voordat ik jullie fotografeer zodat ik jullie op de beste manier, die helemaal bij jullie past kan vastleggen. Wat centraal staat in wat ik vast leg zijn spontane, pure emoties, vriendschap en vooral de liefde.

Genoeg over mij, graag hoor ik jullie verhaal! Ik kan niet wachten om jullie verhaal te mogen vastleggen. Wil je graag een bijzonder moment vastgelegd hebben? Stuur dan gerust een berichtje!

Met groet!
Wesley