About


Hoi! ik ben Wesley, 31 jaar en opgegroeid in het mooie Kampen. Samen met mijn vrouw woon ik in een fijn huisje in IJsselmuiden, samen met onze kat 'Smeerkees Simon'.

Al jaren ben ik Graphic Designer, maar sinds een aantal jaar combineer ik dit met het fotograferen. Heerlijk die afwisseling! Dat houdt me echt lekker creatief. Ik geloof in connecties. Je maakt ze elke dag, met heel veel mensen. Maar de belangrijkste connectie is die van de liefde. Als je er goed over nadenkt draait eigenlijk alles om de liefde. Het vastleggen van die liefde is waar ik me vol passie voor inzet.

Ik vind het belangrijk dat mensen hun verhaal kunnen vertellen in de foto’s die ik vastleg. Jullie verhaal staat daarom centraal wanneer ik jullie fotografeer, en ik zal er dan ook alles aan doen om dat verhaal zo mooi mogelijk vast te leggen. Daarom wil ik jullie graag leren kennen voordat ik jullie fotografeer zodat ik jullie op de beste manier, die helemaal bij jullie past kan vastleggen. In mijn foto's ben ik altijd op zoek naar spontaniteit, pure emoties, vriendschap en vooral de liefde.
Mijn stijl typeert zich door echte, zo min mogelijk geposeerde beelden, en het liefst met een rauw randje. Je vindt hoge contrasten in mijn foto's en ik schiet waar mogelijk altijd met natuurlijk licht. Bij voorkeur ook binnen. Flitsers gebruik ik alleen wanneer de omstandigheden echt niet anders toelaten.

Genoeg over mij, graag hoor ik jullie verhaal! Ik kan niet wachten om jullie verhaal te mogen vastleggen. Wil je graag een bijzonder moment vastgelegd hebben? Stuur dan gerust een berichtje!

Met groet!
Wesley