About

Hoi! Wij zijn Romy en Wesley. Alweer 10 jaar getrouwd en met ups en downs. Misschien dat we daarom ook wel zo in het huwelijk geloven. Die verbintenis aangaan met elkaar in goede en slechte tijden, samen eraan willen werken om er beter uit te komen en elkaar weer op nieuwe manieren te leren waarderen.

We vullen elkaar heel mooi aan in onze fotografie. Romy juist wat beschouwender en meer op de achtergrond, Wesley meer outgoing met veel creatieve ideeën. En juist deze combi geeft zo’n mooie weergave van jullie dag. We vinden het heerlijk om meer te zijn dan alleen ‘het personeel’, maar juist ook de connectie aan te gaan met jullie en de gasten op jullie bruiloft.

Hierdoor kunnen we de spontane en ongedwongen foto’s vol emotie maken waar onze stijl zich in typeert. Ongeposeerde en eerlijke beelden, het liefst met hoge contrasten en een rauw randje. Natuurlijk helpen we jullie op weg tijdens de reportage met kleine opdrachtjes, maar ook zullen we jullie lekker van elkaar laten genieten tijdens hét moment dat jullie samen zijn op jullie bruiloft.

We willen jullie graag leren kennen en kijken of er een wederzijdse klik is, we trekken immers de hele dag met elkaar op! En alleen met die klik kunnen we jullie zo echt mogelijk vastleggen.