About

Hoi! Ik ben Wesley, alweer 11 jaar getrouwd met ups en downs. Misschien dat ik daarom ook wel zo in het huwelijk geloof. Die verbintenis aangaan met elkaar in goede en slechte tijden, samen eraan willen werken om er beter uit te komen en elkaar weer op nieuwe manieren te leren waarderen.

Ik hou ervan om jullie dag creatief te benaderen. Lekker met jullie op te lopen tijdens jullie dag en jullie zo echt mogelijk vast te leggen. Ik vind het heerlijk om meer te zijn dan alleen ‘het personeel’, maar juist ook de connectie aan te gaan met jullie en de gasten op jullie bruiloft.

Hierdoor kan ik de spontane en ongedwongen foto’s vol emotie maken waar mijn stijl zich in typeert. Ongeposeerde en eerlijke beelden, het liefst met hoge contrasten en een rauw randje. Natuurlijk help ik jullie op weg tijdens de reportage met kleine opdrachtjes, maar ook zullen jullie lekker van elkaar genieten tijdens hét moment dat jullie samen zijn op jullie bruiloft.

Wanneer het past in de agenda gaat mijn vrouw, Romy, regelmatig mee als second shooter. In haar werk als orthopedagoog is ze veel bezig met haar hoofd, mede daarom is het juist heel fijn om een dag lekker praktisch bezig te zijn, en even totaal andere dingen te doen. We vullen elkaar heel mooi aan in onze fotografie. Romy juist wat beschouwender en meer op de achtergrond, Wesley meer outgoing met veel creatieve ideeën, een mooie combinatie dus!

Ik wil jullie graag leren kennen en kijken of er een wederzijdse klik is, we trekken immers de hele dag met elkaar op! En alleen met die klik kan ik jullie zo echt mogelijk vastleggen.